keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Hauskimmat muusikkovitsit: Frederik vitsi

Frederik jäi auton alle ja ambulanssi vei tajuttomana maanneen Reetun sairaalaan. Reetulla ei ollut minkään sortin henkilöllisyystodistusta mukana, mutta hoitajat olivat melko varmoja siitä, että kyseessä tosiaan on Frederik. Koska täyttä varmuutta ei saatu ehdotti yksi hoitajista: "Soitetaan Tommi Läntiselle, hän tuntee Reetun". Ja niinpä kohta paikalle saapui Tommi Läntinen tukka hulmuten. Tommi tarkasteli sängyllä makaavaa Reetua ja sanoi; kyllähän tää Reetulta näyttää, mutta yksi juttu pitää tarkistaa". Tommi vilkaisi Reetun sepaluksesta ja pudisti päätään:" ei tää kyl Reetu ookkaan". Tommi lähti menemään ja hoitajat olivat ihmeissään.

"Ressu Redford olisi aika pätevä tunnistamaan Reetu myös. Muusikkosmiehiä myös", lääkäri ehdotti. Ja kohta oli Redfordin Ressu paikalla Turusta asti kutsuttuna." Selvä Reetu" hän sanoi empimättä. "Yksi juttu pittä kyl tarkistaa". Hoitajien hämmästykseksi Ressukin vilkaisi Reetun sepaluksesta ja sanoi "Olisin voinut lyödä vetoa siitä, että tää on Reetu, mut ei tää ole."


Ressu oli jo lähdössä, kun lääkäri ei voinut olla kysymättä miten sepalukseen vilkaisu kertoo, onko mies Reetu? "Aina kun me kävellään kolmistaan kaupungilla, mä, Läntisen Tommi ja Reetu, ihmiset huutaa meille: Katsokaa, tuolta tulee Frederik kahden mulkun kanssa!"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti