maanantai 23. tammikuuta 2012

Sauli Niinistö ja Paavo Lipponen -vitsi

Osui silmiini tänään presidentinvaalien jälkeisenä päivänä erittäin ajankohtainen vitsi Sauli Niinistöstä ja Paavo Lipposesta.

Sauli Niinistö ja Paavo Lipponen pähkäilivät presidentivaalien alla kuinka valtiontalouden tilaa voitaisiin parantaa eurokriisin ollessa pahimmillaan. Niinistö keksi, että jos Lipponen naitettaisiin jollekin leskeneläkettä saavalle naiselle, pienenisi naisen eläke ja näin syntyisi säästöä eläkemenoissa.

Niinpä miehet etsivät Paavo Lipposelle sopivaa leskeä. Kun sopiva oli löytynyt, lähti Lipponen häntä kosimaan. Lipponen esitti asiansa. Leski tarkasteli aikansa Lipposta ja totesi: "Ei, en minä voisi tottua teihin. Te olette pitkä ja minun mieheni oli pienikokoinen. Minun miehelläni oli pystytukka, mutta teidän tukkanne on normaali. Minun miehelläni oli mulkosilmät, mutta teidän silmänne ovat normaalit. Ei siitä mitään tulisi."
 
Pettynyt Lipponen palasi rukkaset saatuaan Niinistön puheille. "No eiköhän tämä pian onnistu, lohdutti Niinistö, odotetaan kunhan presidentinvaalit on pidetty. Silloin sinä huomaat, miten pieni mies sinä todellisuudessa olet, tukkasi nousee pystyyn ja silmäsi pullistuvat ulos päästä!"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti